www.car.cz
 

6denní: Naši reprezentanti se rvou o každou sekundu jako lvi
     tisková zpráva


MEDZIANA GORA (Polsko) – v čtvrtek 16.září. Po třetím dnu motocyklové Olympiády se naši reprezentanti opět přiblížili ke svému cíli. Mezi českými jezdci září hlavně Roman Michalík, Víťa Kuklík, David Čadek a novopečený čech, Ivan Jakeš.
 
Michalík se v konečném hodnocení třetího dne umístil ve své kategorii Enduro2  v první desítce. Na vrub svého týmu připsal jen několik málo vteřinek. Stvrdil tak pozici týmu ze severočeského Jiřetína. Dalším velkým tahounem byl Ivan Jakeš, který ztrácel ne vedoucího Itala Albergoniho za celý den pouze 49 sekund. Víťa Kuklík i David Čadek zajížděli během včerejšího dne stálé a vyrovnané výkony a protože Šestidenní je o týmové hře, vyneslo nám týmové snažení postup o jedno místo vzhůru. Jsme devátí a stále utočíme. Na Portugalce, kteří jsou před námi ztrácíme pouhé dvě minuty.
 
Dnes se klukům vede skvěle. Déšť nahradilo slunce, a vlahý podzimní vítr. Bohouš Poslední se dostal do svého tempa a vynahrazuje si své nevyrovnané výkony z prvních dnů. David Čadek i Kuklík nasazují stále vyšší tempo. Včera se oba umístili ve svých třídách na krásných místech s minimální ztrátou. Dnes čeká jezdce stejná trať jako včera.
 
Na zítřek bude trať vyznačená nová, náročnější. Taková která proseje zbytek závodníků a nechá všechny jezdce šáhnout až na dno svých sil. Od začátku letošní Šestidenní odstoupilo již stovka jezdců. Předpoklad je takový, že během dnešního dne a zítřka bude odpadlíky následovat další padesátka motocyklistů
 
tisk info
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose