www.car.cz
 

Vícemistrovi Trněnému první etapa nevyšla podle představ
     Pavel Jelínek


"V jednom místě jsme vyjeli mimo trať. Auto bohužel zůstalo viset na lyžině a my jsme nemohli vyjet. Navíc zde nebyli vůbec žádní diváci, kteří by nám mohli pomoci a my jsme pro ně museli běžet asi kilometr daleko," popisoval dramatickou situaci Karel Trněný. Ke zhruba desetimunutové ztrátě si pak meclovský pilot připsal na téže zkoušce ještě další dvě minuty. "Po vyproštění vozu se nám zamlžilo čelní sklo a ještě jednou jsme kvůli tomu vypochodovali z cesty," dodal.

Ztráta ze třetího rychlostního testu znamenala drastický propad z 11. na 71. příčku průběžné klasifikace soutěže. Postupem doby se sice Trněný s Pritzlem prokousávali výsledkovou listinou směrem vzhůru, ale nedostatek motivace a zklamání ze ztráty vyhlídek na solidní umístění znamenala pro posádku střídavé výkony.



Páteční etapu tak Karel Trněný zakončil na celkovém 21. místě průběžného hodnocení rally, což znamenalo postup o rovných 50 příček. Do druhého dne klání v okolí rakouského Freistadtu tak jezdec OMV Rally Teamu nastupuje s odhodláním vylepšit svou pozici a pokusit se o zisk mistrovských bodů. "Na druhou etapu se strašně těšíme a doufáme, že už nás páteční smůla opustila," zkonstatoval Karel Trněný.

OMV Rally Team media servis

Jan Vaškovič


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose