www.car.cz
 

DTM Brno: Trojice Čechů s formulí BMW opět neúspěšná
     Pavel Jelínek


V  nedělním doplňkovém závodě formule BMW , jednokm z řady  závodů, které se jely  kromě vlastního DTM  na Masarykově okruhu, se opět představila hned trojice našinců.  Stejně jako včera (Tři Češi s formulemi BMW v sobotním závodu nezazářili) však  vyšli na domácí trati všichni tři , tedy  Marek Vorba, Jan Charouz i Jiří Mičánek, bodově zcela  naprázdno.

Zatímco oba brněnské závody vyhrál Němec Sebastian Vettel, naši jezdili  až spíše ve druhé   desítce. V neděli skončil Charouz junior  jedenáctý, takže  si proti sobotě o místopolepšil. Jiří  Mičánek  junior obsadil  devatenácté místo, takže si o místo pohoršil a ani tentokrát jeho   vůz na soupeře nestačil.

Michal  Vorba tentokrát dojel, ale až o  jediné místo  před Mičánkem, tedy byl osmnáctý.  I to ale bylo  lepší , než sobotní  havárie  a  následné nedojetí.

 

ilustrační foto: Martin Straka, Sport


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose