www.car.cz
 

Pavel Kundrát chce v Příbrami konečně letos vidět cíl
     tisková zpráva


Českokrumlovská posádka Pavel Kundrát a František Poláček se tento víkend postaví na start další mistrovské soutěže, kterou bude již 26. ročník Rally Příbram. Vstříc téměř dvěma stům „ostrých“ kilometrů se vydají v sobotu ráno se startovním číslem 33.
Po třech nedokončených závodech si dvojice týmu Kundrát Motorsport klade jasné cíle.
 
Dojet! Nic jiného si nepřejeme. Na příbramskou soutěž se těším moc, ale nejvíc na to, až v neděli večer uvidím cílovou rampu. Říká se ´do třetice všeho zlého´, tak teď už bychom mohli být v cíli,“ dodal s úsměvem Pavel Kundrát. Kromě posádky je na Příbram připraven i vůz Škoda Felicia Kit Car 1600. Na autě jsme vyměnili poloosy, klouby, všechna ložiska, jejich uložení a převodovku.“
 
Po druhém místě na Šumavě, páté příčce z Rallye Matador Tatry, havárii na domácí půdě, technických závadách při Bohemii a Barum Rally jsou Kundrát s Poláčkem s 23 body na sedmé pozici průběžného pořadí třídy A6. Nyní mají ale možnost se posunout o několik příček výš, protože na startu budou chybět Pavlové Valoušek a Urban. Další Kundrátův soupeř Petr Brynda pojede se Škodou Octavia ve třídě A7, tudíž nemůže do tabulky „šestnáctistovek“ zasáhnout. Na startu se neobjeví ani dosud vedoucí jezdec třídy Milan Kneifel, který po těžké havárii na Barum Rally nestačil opravit auto.
 
V Příbrami nebude ale chybět Michael Honda s Citroënem Saxo Kit Car ani Lumír Galia s kitovou felicií. Peugeot 206 Kit Car přiveze Jiří Vlček, Citroën C2 Challenge Petr Vlašín a Roman Odložilík pojede se Suzuki Ignis S1600. „Úzké“ felicie budou pilotovat Michal Černý a Zuzka Minaříková, s vozem VAZ 21074 přijede pobavit diváky Milan Blahout a s Peugeotem 206 bude startovat Polák Marcin Dobrowolski.
 
O uplynulém víkendu tým Kundrát Motorsport nezahálel a kromě přípravy felicie na Příbram si přivezl vavříny ze soutěže Českomoravského poháru v rallye z Prostějova. O skvělé šesté místo absolutně a triumf ve třídě SA3 se postaral mechanik Pavla Kundráta Roman Čížek, který se spolujezdcem Václavem Hrdličkou a Nissanem Sunny GTi vypálil rybník všem svým soupeřům a pojistil si tak vedení v třídě.
 
Jen pro zajímavost: Roman porazil o dvě desetiny Toyotu Corollu WRC Karla Macka a dalších 4,5 sekundy nadělil pravidelnému účastníkovi „velkého mistráku“ Robertu Školovi s Mitsubishi Lancer EVO VII.
Jako předjezdci se čtyřmi nulami na dveřích své Škody 130 L/A jeli v Prostějově i další mechanici týmu Pavel Stráský a Zbyněk Pils.
 
tisk info
Pavel Kacerovský
Kundrát Motorsport

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose