www.car.cz
 

Brněnský tým SEAT nasadí o víkendu dva vozy !!
     Pavel Jelínek


Brněnský tým SEAT SPORT Czech Republic, v němž jezdí posádka Emil Triner Miloš Hůlka s Cordobou WRC, připravuje také další vůz, ale pro starty v okruhových závodech. Je jím SEAT Leon 1,8 Turbo a objevit by se měl při  Podzimní ceně  Brna.

Nejbližší soutěží, která brněnský tým čeká, bude pro  Emila Trinera domácí Rallye Příbram o nadcházejícím víkendu. Jiný vůz týmu SEAT SPORT Czech Republic se ovšem ve stejném termínu objeví také v poněkud odlišné disciplíně - v závodech na okruzích na brněnské Podzimní ceně Brna. Bude to SEAT Leon 1,8 Turbo, který měl premiéru nedávno na okruhu v Mostě. Za jeho volant usednou Lumír  Firla a Petr Vencálek a při delších závodech  možná  také  šéf  týmu Pavel Kouřil.

Připomeňme, že Firla je  šéfmechanikem týmu, ale s okruhovým závoděním má mnoho zkušeností. Vencálek jezdí  především okruhy a  Kouřil jezdil krátce do vrchu, ale několik let také  v Octávia cupu.

Okruhový  vůz ale jinak nemá s  činností týmu  téměř  nic společného. Jeho  hlavní náplní  jsou  starty  s vozem WRC- tedy pokud  to bude dle předpisů  možné.....

Doplňme, že Rally Příbram i Podzimní cena Brna se uskuteční  o  posledním zářiovém  víkendu - ve dnech 25 az 26. září.. Ale  to každý fanda jistě ví.

Pavel  Jelínek


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose