www.car.cz
 

TOMCAR Cross Country Rally 2004 o příštím víkendu
     tisková zpráva


Předposlední závod letošního ročníku Mistrovství ČR a SR TOMCAR Cross Country Rally terénních aut se pojede o víkendu 2. a 3.10. na Mělnicku a Mladoboleslavsku. Přihlášena je kompletní špička českého i slovenského cross country. Ze Slovenska přijede jeden z největších kandidátů na celkové vítězství, posádka otce a syna Sýkorových s Mitsubishi Pajero, kteří by vítězstvím pravděpodobně již získali slovenský titul.

V českém mistrovství je situace mnohem vyrovnanější. Před tímto závodem jsou v průběžném pořadí na prvním místě manželé Burdovi na Nissanu Navara pouze o bod před Zapletalem na Suzuki. Na titul má šanci také průběžně třetí Říš na Jeepu. Centrem sobotní části bude Kemp Kačer v Ovčárech, kde se po dopoledních přejímkách startuje v pravé poledne. Posádky čeká 12 RZ o celkové délce 60 km v okolí Dřís, Čečelic, Všetat a Ovčár.

V neděli se soutěž přestěhuje přes Benátky nad Jizerou, kde se pojede dvakrát RZ známá z loňského roku, do Luštěnic. Na Mladoboleslavsku čeká na soutěžící posádky ještě dalších 10 RZ, částečně i na bývalých RZ Rallye Škoda. Cíl celé více než 350 km dlouhé soutěže bude v Dobrovici, kde současně v místním kině proběhne slavnostní vyhlášení výsledků. Součástí bude samozřejmě také rally pravidelnosti terénních aut.

K návštěvě srdečně zvou pořádající SAS Jičín, TOMCAR Servis Maršovice, SpecialTurbo Prušánky a Summit Leasing Praha.


tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose