www.car.cz
 

Příbram: Pech u Žebráku nabořil svůj nový speciál - Focus 04
     Pavel Jelínek


Předposlední soutěž sezóny ještě neodstartovala  a už tu máme naprosto horkou, byť neoficiální  novinku. Václav Pech včera v okolí Žebráku testoval svého nového  Focuse 04 a po ujetí cca 6km ho zbořil !!!!!!!!!!  I mistr  tesař se holt někdy utne.

"Přitom si prý i trošku pohmoždil ruku a narazil levou nohu. Poslal to někam do stromořadí a měl štěstí v neštěstí, když pochroumal "jen" levé kolo (prý dost) a netrefil strom přímo....  Ještě dnes odpoledne Pechovci scháněli plechy a makali celou noc, takže snad zítra odstartuje. Byla by to hrozná škoda, kdyby nemohl s novým Fordem jet. Je prý o dost rychlejší, než ten starý - na kterém by musel startovat v případě, že by 04 nezprovoznili.

Je to ale potvrzené ze dvou nezávislých zdrojů. Mám to ale vždy z druhé ruky, takže to nemusí být přesně tak, jak jsem to popsal," říká náš  spolehlivý informátor!!!!

Nicméně něco na tom jistě bude. Fotografie je z Pechovy boudy na  úvodní soutěži letošního  šampionátu v Rakousku.

Pech na Jeaner 2004

Snad ale zítra Pech vyjede s opravenou novinkou, aby  boj na  špici  byl  vyrovnanější. 

ZDE již  máme  v galerii první fotky z dnešních testů Jana Kopeckého.


Pavel Jelínek, www.car.cz, www.motormix.cz

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose