www.car.cz
 

Rallye show Modřice se změnami. Letos bez Masarykova okruhu!!!
     Pavel Jelínek


Se závěrem letošní sezóny se blíží i dnes již tradiční závěrečná akce  soutěžácké sezóny na Moravě - Rallye show Modřice, která startuje z Modřic a jede se v okolí Jimoravské metropole. V dosud konaných  ročnících se  vždy  závodilo také  na obslužných komunikacích Masarykova okruhu, ale  letos  bude všechno jinak.

Právě na okruh  trať  soutěže vůbec nezavítá, přestože závodění   zde mělo své kouzlo. Jezdilo se ale pro změnu podél vlastní závodní  dráhy a  diváci na některých  místech mohli sledovat  až tři  úseky  trati z jediného místa. Prakticky  neustále zde bylo  na co koukat!  Trať obsahovala  řadu zajímavých pasáží, včetně  pěkného  šotolinového  úseku....Ale...

Komunikace s vedením  Masarykova okruhu je totiž  velmi komplikovaná a  jejich  finanční požadavky za používání  obslužných komunikací nehorázné. Proto dochází k zásadní  změně.

Pořadatelé z Vonka racing připravili zcela pozměněnou trať, která zavítá zřejmě  do okolí Hustopečí a Syrovic. Soutěž  je  připravována opět na listopadový termín, přičemž další oficiální podrobnosti připravujeme do oficiální tiskové zprávy. Start soutěže bude opět z Modřic, ale jinak bude zřejmě všechno jinak.

Pavel Jelínek


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose