www.car.cz
 

Provera po Monte s 307 WRC spokojen
     tisková zpráva


Corrado Provera – rozhovor

307 WRC hned při svém prvním startu ve světovém šampionátu vylétla vzhůru, když v Monte Carlu zaznamenala tři nejrychlejší časy v rychlostních zkouškách. Devět vybojovaných bodů je pro Corrada Proveru a jeho tým povzbudivým výsledkem.

Rozhodnutí nasadit 307 WRC již v Monte Carlu bylo evidentně dobré... "Celý tým odvedl fantastickou práci a díky dodržení časového plánu jsme měli v Monte Carlu konkurenceschopné auto. Obě 307 WRC dojely do cíle a navíc jsme si přivezli tolik bodů, kolik se nám tu v minulosti nepodařilo nikdy dosáhnout. Za to si zaslouží ocenění každý v Peugeot Sport."

Marcus je při Švédské rallye vždy velmi rychlý a Peugeot je tu neporazitelný. Myslíte si, že právě tady může dosáhnout 307 WRC svého prvního vítězství? "Naše testy před Švédskem dopadly velmi dobře a Marcus už ví, že auto je konkurenceschopné a podle všeho i spolehlivé. Nesmíme ale považovat nic za předem rozhodnuté. Do Švédska přijíždíme ve vší skromnosti."

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose