www.car.cz
 

Testy ADAC potvrdily Michelin jako specialistu na zimní pneumatiky
     tisková zpráva


 
Už třetí rok po sobě byly zimní pneumatiky Michelin v testu ADAC
oceněny pro své excelentní zimní výkony
 
 
Praha, 5. října 2004 – Německý autoklub ADAC, vyhlásil zimní pneumatiky Michelin jako nejlepší na trhu. Největší automobilový klub Evropy se spojil se svými partnery v Rakousku (ÖAMTC) a Švýcarsku (TCS), aby společně otestovaly až 35 modelů pneumatik. Ve všech těchto testech obdržely pneumatiky Michelin Alpin a Michelin Pilot Alpin nejvyšší hodnocení – „zvláště doporučené“ (ADAC) a „vysoce doporučené“ (ÖAMTC a TCS).
 
Bezpečnější a odolnější
 
Pneumatika Michelin Alpin – 165/70R14T kombinuje excelentní záběrové vlastnosti na zasněžené, ledové nebo vlhké vozovce s výjimečnou přilnavostí k povrchu. Byla ohodnocena jako nejlepší ve své kategorii v odolnosti proti opotřebení (známka 1.3).  Pneumatika Michelin Pilot Alpin si vedla ještě lépe, se skórem odolnosti proti opotřebení 1.0. Pneumatiky také obdržely vysoké známky za nízký valivý odpor (1.5) a ovládání na suchých vozovkách (2.1).
 
tisk info
Více informací na: www.adac.de
 
 
 
 
 
 
 
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose