www.car.cz
 

Posádka Semerád - Ceplecha před Sosnovou
     tisková zpráva


Posádka Josef Semerád – Bohuslav Ceplecha sice vede průběžné pořadí mistrovství České republiky ve sprintrally ve skupině produkčních vozů, ale titul ještě v kapse nemá.
 
Pohled do tabulky prozradí, že posádka týmu CS DEVELOPMENT Racing vede s náskokem třinácti bodů před druhým Pavlem Červenkou a dvaceti bodů před Petrem Poulíkem a Danielem Landou. Rozhodovat o mistru se tedy bude až v posledním podniku sezóny, na Rallysprintu Sosnová. „Sosnovou jsem jel jen jednou a to loni. Líbilo se mi tu a tak se těším i na letošní ročník, říká Josef Semerád, který tady bude shodou okolností slavit své dvaačtyřicáté narozeniny.
 
Sprint Rallye Vyškov 2004
 
Jaká tedy bude jeho jízda na Rallysprintu Sosnová?
„Nemusím nijak riskovat, to je výhoda, ale závodit se určitě bude. Nejdůležitější je, aby vydržela technika,“ zamýšlí se Pepík nad závodem, jehož dvě rychlostní zkoušky povedou na autodromu v Sosnové: „Na okruh v Sosnové se opravdu hodně těším, sice se tu většinou o ničem nerozhoduje, ale vždycky si ho užívám do sytosti,“ doplňuje Josef.
 
Poslední podnik „malého“ mistrovství jel pražský pilot vozu Mitsubishi Lancer EVO VII pouze jednou.
„Tratě jsou pěkné a nezáludné. Je mi i jedno, jestli bude pršet nebo jestli bude sucho, přizpůsobím se všemu,“ zhodnotil Pepík podmínky v okolí České Lípy o nadcházejícím víkendu.
 
Průběžné pořadí MČR, skupiny Produkčních vozů po Rally Vyškov (prvních pět):
  1. Josef Semerád – 72 bodů
  2. Pavel Červenka – 59 bodů
  3. Petr Poulík – 52 bodů
  4. Daniel Landa – 52 bodů
  5. David Marek – 32 bodů
 
Jan Dvořák

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose