www.car.cz
 

Lukáš Pešek v barvách Masarykova okruhu
     Pavel Jelínek


Peškovým sponzorem v letošním šampionátu MS silničních motocyklů  bude společnost Automotodrom Brno, pořadatel Grand Prix České republiky, což je  naprostou novinkou  v propagačních aktivitách brněnských pořadatelů jednoho z  dílů světových  Grand Prix.  Jinak  řečeno  vše vychází i   z myšlenky, že bez  "bez českého hrdiny není českých diváků". 

Peška Brňanům vybral  pětinásobný mistr světa Doohan, který sledoval v druhé polovině  minulé sezony i ostatní  české jezdce. Za zmínku jistě stojí Peškův první bodový zisk mezi elitou za 12. místo na Phillip Islandu, kde  Doohana  nejvíce zaujal.  Lukáš Pešek bude podle Pavla Hanáka  z  Masarykova okruhu startovat v seriálu MS nikoliv se známým logem okruhu, ale s internetovou adresou na kombinéze. Tak bude zároveň dělat reklamu nejvýznamnějšímu motoristickému závodu v tuzemsku,který je připravován na léto.                                                   

Mimochodem právě  v těchto dnech začínají sloužit zcela nové internetové stránky Masarykova okruhu, které by měly  nabízet mnohem více informací, než doposud.

Motocylové mistrovství světa začne 18. dubna v JAR. Do Brna na domácí  závod Pešek i ostatní jeho soupeři z celého světa zavítají v srpnu.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose