www.car.cz
 

AUTOSHOW 2004 na pražském Výstavišti startuje
     tisková zpráva


Pozvánka na AUTOSHOW 2004

Před více než sto patnácti lety sledoval Edouard Michelin cyklistu, jak se lopotí s opravou píchlé pneumatiky napevno přidělané k ráfku. Napadla ho při tom geniální myšlenka: Proč nejsou ráfek a pneumatika oddělené? O tři roky později si nechal novou „oddělenou“ pneumatiku patentovat a továrna Michelin nestačila uspokojovat objednávky. Postupem let se zrodil kultovní maskot „Michelin Man“ zvaný Bibendum, ale co víc – v roce 1895 spatřila v továrně Michelin světlo světa první pneumatika pro auto.
 
I nadcházející mezinárodní veletrh osobních a lehkých užitkových automobilů a automobilového designu – AUTOSHOW 2004 – se bude ve dnech 21. až 24. října na pražském Výstavišti zabývat touto důležitou součástí automobilismu.
 
Ve stánku Michelin bude totiž k vidění expozice věnovaná historii pneumatik s ukázkami pneumatik na veterány i současné nabídky pneumatik Michelin. Vedle vzorků nejmodernějších pneumatik tu budou moci návštěvníci shlédnout i velkou autodráhu s autíčky F1.
 
Těšíme se na setkání s Vámi na pražském Výstavišti v Holešovicích, na stánku Michelin v pravém křídle Průmyslového paláce (st.č.4)
 

Veronika Motalíková
Michelin ČR
PS: a samozřejmě  se na vás, diváky a návštěvníky,  těší  i vystavovatelé i v dalších stáncích

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose