www.car.cz
 

Elita motokrosových akrobatů bude létat v Praze
     Pavel Jelínek


Již čtvrtý ročník mezinárodního mistrovství republiky ve freestyle motokrosu se uskuteční zhruba za měsíc v Praze a to přímo  Sazka Areně. Akce je  připravována na 20. listopadu a přijet by měli nejlepší  borci v tomto  "oboru".

Stejně jako loni by neměli v závodě chybět  Kanaďané Andy Bell a Jeff Fehr,  přijede i skupina amerických jezdců - např. Jesse Olson, Ronnie Renner, Jake Windham, Dustin Miller a Drake McElroy.

Z našinců nebude chybět  domácí jednička a  free specialista Petr Kuchař, který byl nedávno k vidění třeba  při exhibici na Epilogu v Brně a který se do Prahy na srovnání se světovou elitou již velmi  těší.

Cena vstupenky činí  řádově  čtyři stokoruny.

Pokud jde o  pražskou Sazka Arenu, pak by zde v budoucnu mohl nalézt zázemí i třeba halový superkros. Pořadatelé z brněnské  agentury  Forsage zde již letos  v závěru roku  chtěli  uspořádat ME v halovém superkrosu, ale nakonec byl záměr odložen. Nicméně  i Praha se zřejmě v budoucnu halového superkrosu dočká. zatím se jezdí  v Brně a oblíbený závod je  připravován tradičně na začátek sezóny do Ronda.

Pavel Jelínek, 17. října 2004

 

dole foto z kaskadérské exhibice T. Gryce


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose