www.car.cz
 

Aral přichází s ojedinělou tipovací hrou o nová auta
     tisková zpráva


Aral přichází s ojedinělou tipovací hrou
Hrajte s Aralem! Vyhrajte 3x nový Ford!

Správný tip na cyklistický výkon herce Jana Čenského může přinést nový vůz

 
Praha 13. října 2004 - Osobní automobil blížící se cenou k miliónu korun může přinést trocha štěstí. Od 18.10. až do poloviny prosince (přesně do 12.12. 2004) čekají na zákazníky společnosti Aral v originální SMS tipovací hře hned tři vozy značky Ford (Mondeo, Focus, Fiesta) a dalších 100 výher v podobě pohonných hmot Aral v hodnotě 4000 Kč. K výhře stačí jediné: Co nejpřesněji odhadnout, v jakém čase zvládl ujet herec Jan Čenský na silničním kole SCOTT trasu od čerpací stanice Aral v Hradci Králové k čerpací stanici Aral v Havlíčkově Brodě.
 
Kdo se chce do této tipovací hry zapojit, musí se stát členem věrnostního programu Aralkonto, do kterého zákazníkům přibývá za každých 25 Kč nákupu u čerpacích stanic Aral jeden věrnostní bod. Výměnou za získané body nabízí Aralkonto dobití předplacené karty mobilního telefonu, slevu z vyúčtování telekomunikačních služeb Českého Telecomu a další odměny. Podrobnosti najdete na www.aralkonto.cz.
 
ilustrační foto
Na tři zákazníky s nejlepším odhadem výkonu Jana Čenského tedy čekají tři nové Fordy, na sto dalších pak ceny v poukázkách na pohonné hmoty Aral za 4000 Kč. Ale i ti, jejichž odhad bude hodně nepřesný, nezůstanou škodní: Získají samozřejmě body do Aralkonta za načerpané pohonné hmoty. V tipovací hře společnosti Aral tedy opravdu vyhrává každý!
 
Na aktivní hráče navíc čeká ještě příjemný bonus: Po dobu trvání hry dostanou zákazníci vždy ve středu a v neděli za nákup u Aralu nad 1000 Kč kvalitní tričko se zářivým nápisem „Aralkonto“. Podmínkou je, že tento nákup vloží do Aralkonta přes karetní platební terminál Krone (PINPAD). Kdo ještě členem Aralkonta není, může se přes PINPAD zaregistrovat a za účtenku nad 1000 Kč získává tričko také!
 
Podrobnosti o této tipovací hře se lze dozvědět na každé čerpací stanici Aral, kde jsou k dispozici letáky, Podrobná pravidla hry i Pravidla Aralkonta. Podrobná pravidla hry a další informace lze získat také na internetové adrese www.aralkonto.cz.
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose