www.car.cz
 

Buggyra v Le Mans.Týmová režie se nekoná
     tisková zpráva


Včera kolem 22.30 hod dorazil do dějiště posledního závodu letošního Evropského poháru tahačů Buggyra Truck Racing Team. Přestože oproti zvyklostem přibyla souprava s Freigtlinerem na „palubě“ proběhla podle slov jednoho z manažerů Stanislava Dvořáka cesta bez větších problémů, pouze před Paříží se musela výprava vyrovnat s průtrží mračen.

A jak to vypadá v Le Mans? „Nikdo nechce ponechat nic náhodě a nahánět věci na poslední chvíli. Tým Deustche Post World Net tady byl dokonce snad ještě před námi, přestože to Německa mají blíže než my,“ říká Standa. Podle jeho slov vládne v Le Mans počasí typické pro konec října, svítí sluníčko, nicméně teploty se pohybují kolem 10 stupňů Celsia, což by mohlo hrát ve prospěch Buggyry.

Matematika před posledním závodem v Le Mans je jasná. Jestliže chce Buggyra dosáhnout na třetí supertruckový titul v řadě, musí Ludovic Faure najet v posledním závodě sezóny na Markuse Oestreicha čtrnáct bodů. Pokud by získal o bod méně, radoval by se Markus, který má na svém kontě větší počet vítězných závodů. Přesto týmový boss Martin Koloc z Dubaje vzkazuje, že se týmová režie nekoná.
 
„Matematika je více než jasná,“ říká Koloc. „Markusovi stačí k titulu dvě čtvrtá místa a to navíc v případě, že Ludovic získá maximální počet třiceti bodů. Prakticky to znamená, že může v klidu kroužit a nechat bojovat před sebou tři Buggyry. Na druhé straně vítězství v Le Mans se nesmírně cení. Vyhrát titul nám může pomoci pouze technika nebo to, že Markus nezvládne na první pohled velmi jednoduchý poslední krok k titulu. O těch se ale ví, že bývají nejtěžší.“ Sám Faure se pak odmítá na téma titul bavit:„Jedu na domácím okruhu a chci vyhrát. Nic víc k tomu nemůžu říct.“
 
Buggyra
týmové  stránky: www.buggyra.com

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose