www.car.cz
 

Soutěž o vstupenky na SETKÁNÍ MISTRů v Sosnové
     Pavel Jelínek


Pro naše příznivce jsme připravili další soutěž, tentokrát o vstupenky na rychle se blížící Setkání mistrů na autodromu v Sosnové, které se uskuteční v neděli 14. listopadu. Stačí odpovědět na následující jednoduché otázky a napsat nám- tedy přesněji zcela jednoduše vyplnit hlasovací  formulář a vybrat  tu správnou  te tří možností. Přičemž  otázky jsou jako obvykle  velmi a velmi jednoduché.

Vstupenky budou k vyzvednutí přímo u vstupu do areálu na jméno výherce:

Jan Kopecký vloni při Setkání mistrů vyhrál s vozem:

a) Škoda Octávia WRC
b) Ford Focus WRC
c) s premiérou Škody fabie WRC

2. Autodrom v Sosnové se nachází

a) nedaleko České Lípy
b) u Prahy
c) u Brna 

HLASOVACÍ formulář  a soutěž naleznete zde ! 

 Výherce zveřejníme na našich internetových stránkách a budeme je informovat emailem. Uzávěrka soutěže je 10. listopadu 2004.

Ve hře je  pět vstupenek pro internetové soutěžící. Dalších pět mohou získat  diváci televizního pořadu Motortip, vysílaného  na  kabelových  televizích  celostátních  síti UPC ( kanál UPC Expres) a Karneval ( kanál Forcable - infokanál)

Připomeňme, že účast na akci přilíbil loňský vítěz a nový mistr republiky Jan Kopecký s tovární Fábií WRC i mistr sprintrallye Václav Pech s Focusem WRC, či bratři Vojtěchovi s Peugeoty 206 WRC.
Představí se vozy tří kategorií - z Autocrossu , Rallycrossu a Rally.

P.Jelínek

27. října 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose