www.car.cz
 

V Brankách pojede v SOBOTU tříhodinovka v cross country
     tisková zpráva


Poslední závod letošní sezóny na motokrosové trati v Brankách bude 6.ročník memoriálu Libora Podmola v cross country dvojic na tři hodiny.Trať tohoto závodu povede i mimo motokrosovou trať v náročném terénu a bude dlouhá asi 5- 7 km.

Na startu budou jezdci kategorií vlastnící licenci,hobby a veteráni nad 38 let.Pořadatelé z Motokros veterán klubu Valašské Meziříčí a ÚAMK ČR očekávají přes sto dvojic a polovina ze startovního pole bude odměněna cenami, které pořadatelé získali od sponzorů.Start je v jedenáct hodin a první odstartují jezdci vlastnící licenci a 1 minutu za nimi odstartují ostatní.Tohoto závodu se zúčastňují jezdci Endura a motokrosu.

Na startu se objeví enduráci kteří startovali na šestidenní v Polsku a to Roman Michalík,Milan Baroš,bratři Gottwaldové,Michal Rudolf,několika násobný účastník rallye Dakar Oldřich Bažina.

Závod se uskuteční za každého počasí.

 

Jiří Juroška


PS: A  jak najdete motokrosový areál v Brankách?

Od směru Vyškov,Bystřice pod Hostýnem směr Val.Meziříčí se obec Branky nachází asi pět kilometrů před Val.Mezem.V Brankách po přejetí vlakového přejezdu po třista metrech se dáte vlevo a pojedete po hlavní do kopce až na horizont a zde vlevo.Od Olomouce směr Hranice na Moravě zde odbočit na Val.Mez. po projetí obci Hustopeče asi po 4 km se vyjede z lesa odbočit směr Choryně, Kelč. Držet se po hlavní a za obcí Choryně po asi 3 km na křižovatce vlevo a dále rovně směr Branky po dvou kilometrech kde se jede do kopce končí les po pravé straně tak odbočit vpravo.  Přes Val.Mez je to o 10 km delší trasa.



 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose