www.car.cz
 

Cais na Horácku i celkově třetí. Největší úspěch kariéry !!
     tisková zpráva


Závěrečným podnikem MMČR byla Horácká Rally s centrem v Třebíči.

Pokud chtěla posádka pomýšlet, v celkovém pořadí produkčních vozů, na stupně vítězů, musela právě zde udělat ten poslední krok k úspěchu.

To znamenalo, při neúčasti pana Arazima a Tibora Cserhalmiho, umístění do
4. místa mezi produkčními vozy. Úkol na první pohled jednoduchý, ale při současné vyrovnanosti skupiny PV dost obtížný. „Při loňské Horácké Rally jsme těžce havarovali a nevěděli jsme, zda na nás tato skutečnost nezanechala psychické zábrany," vzpomenul jezdec.

První etapa vedla po pěkných technických RZ, na kterých se střídaly i šotolinové povrchy. Poslední 3 rychlostní zkoušky úvodní etapy se jely za tmy, která posádce velmi svědčila. „RZ 4 a 5 se nám dokonce podařilo vyhrát a tím jsme se posunuli na, pro nás potřebnou, třetí příčku mezi „pévéčky"," líčil první etapu soutěže fryštácký pilot.

Druhý den bylo připraveno 5 úseků, které se jely třikrát. „Bylo velmi těžké neustále se soustředit a vyvarovat se tak jezdecké chyby," líčil průběh druhé etapy Miroslav Cais. Po technické závadě Vojty Štajfa se posádka ocitla i na druhém místě mezi PV. „V té chvíli jsme už věděli, že dojetí do cíle má pro nás cenu zlata," popsal zvolenou taktiku na závěrečné kilometry Pavel Ondrejčík. A to se také podařilo.

V cíli, na Třebíčském náměstí, byli Miroslav Cais a Pavel Ondrejčík klasifikováni jako třetí produkční vůz v soutěži. Po sečtení všech bodů se posádka dočkala největšího úspěchu sedmileté kariéry – třetího místa ve skupině produkčních vozů v sezoně 2004.
„Všichni máme obrovskou radost, je to satisfakce po loňské neúspěšné sezóně, pocit dobře odvedené práce, slzy štěstí – to vše jsme prožívali při společném focení s našimi mechaniky na rampě. Nezapomenutelné zážitky,"
zhodnotil celou letošní sezónu v cíli Miroslav Cais.

Rádi bychom poděkovali našim mechanikům, obchodním partnerům a fanouškům, kteří nám po celou sezónu věřili. Moc děkujeme!
 
Cais Motorsport

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose