www.car.cz
 

Televizní MotorTip od 45 vydání také na severu
     Pavel Jelínek


Zájemci o dění ve světě motorismu mohou na svých kabelových televizích již přes dva roky  sledovat motoristický magazín MotorTip. Od prvního listopadového  týdne dochází k rozšíření vysílacích lokalit také  o diváky regionálního vysílání TV Prima ve vysílání  severočeské TV Lyra.

Pořad je věnován aktualitám z  motoristického sportu s pestrým zastoupením rallye (u nás i v Evropě), závodů na okruzích i do vrchu, ale i třeba  trucktrialu, superkrosu, motokrosu, čtyřkolek, sajdkár, endura a dalších disciplín. Nechybí v něm ani novinky  z některých světových autosalón a další  zajímavosti pro motoristy. Hlavní  náplň pořadu ale  tvoří motoristický sport.
 
Nejnovější 45 díl, který bude mít premiéru ve čtvrtek 4. listopadu 2004, obsahuje následující informace, či rozhovory:
Michal Dolák celkově bronzový v okruhovém seriálu Supersprint Challenge  2004.
Závěrečný podnik Supermoto v Písku a úspěch brněnského  týmu Hošek Supermoto.
Barum rallye Zlín 2005 kandidátským podnikem MS.
Setkání mistrů na Masarykově okruhu v Brně plus Horácká rallye – rozhovory s mistrem sprintrallye Václavem Pechem a trojnásobným mistrem Josefem Petákem.
Soutěž o vstupenky na Setkání mistrů v Sosnové 2004.
 
 
KDY a KDE:
Patnáctiminutový MotorTip je možné vidět v celostátní síti kabelových  televizí Karneval a UPC v různých časech a různých městech naší republiky.
 
V celostátní síti kabelové televize Karneval na kanálu FORCABLE (  neboli také infokanál)  se pořad  vysílá  3x až 4x denně. Vysílací časy se neustále obden střídají a MotorTip je vysílán v pondělí, ve středu , ve čtvrtek a v sobotu v bloku po programových typech po 9, 13, 17 a 21 hodině a zbývající dny (úterý, pátek, neděle) vždy  po 11, 15 a 19 hodině.  Pořad je tedy vysílán KAŽDÝ den.
 
V celostátní síti kabelové televize UPC je pořad  k vidění na kanálu UPC EXPRES ( neboli také dřívější  infokanál). Zde je vysílán denně v 8,45 hod.,  12,15 hod a 22 hodin. (http://www.tv-online.cz/tv-online/default.asp)
 
Na severní i jižní Moravě mohou pořad  vidět  také diváci TV Morava ( kabelové i teresterické vysílání na Olomoucku, Jesenicku, Šumpersku, Novojičínsku, Prostějovsku, Vsetínsku, Přerovsku , Vyškovsku) a to denně v časech 11, 17 , 18, 20,30 a 23 hodin.
 
Ve vysílání  severočeské TV Lyra bude MotorTip poprvé  od tohoto týdne vysílán každý ČTVRTEK v době po 7,40 hodině. ( v rámci regionálního vysílání TV Prima)
TV Lyra vysílá pro 180 000 diváků na Děčínsku, Ústecku a Teplicku
sledovanost je dle údajů TV Prima 15 až 18%
denní sledovanost - 27 000 diváků
týdenní sledovanost - 135 000 diváků
I diváci na severu  Čech ale pořad mohli dosud sledovat na svých kabelových televizích, takže pro některé nebude novinkou.
 
V jednání je rovněž obdobná prezentace pořadu ve vysílání ZAK Plzeň, rovněž na TV Prima.
 
 
 
 
Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:
www.motortip.cz ( tedy www.car.cz v sekci motortip – media),
 
Tisková info
V Brně 31. října 2004
 
Pavel Jelínek
732 223456

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose