www.car.cz
 

Robert Šenkýř převzal pohár pro Mistra Evropy 2004
     tisková zpráva


 Podruhé v řadě převzal tuto sobotu český reprezentant v závodech automobilů do vrchu  Robert Šenkýř  pohár  a plaketu pro „Mistra Evropy 2004“ kategorie I cestovních vozů. Po loňském vyhlášení  v portugalském Lisabonu se letošní galavečer uskutečnil ve francouzském lázeňském městě Vichy, známém zejména výrobou světoznámé kosmetiky.
 
 
VICHY (F) : 29. – 30.10.2004
 
 
Dvoudenní akce uspořádaná  v režii FIA společně s francouzským autoklubem byla perfektně připravená a byla důstojným zakončením evropského mistrovství. Celé akce se kromě nejlepších evropských vrchařů zúčastnili i zástupci všech deseti zemí, ve kterých se evropské mistrovství letos uskutečnilo,  a francouzští organizátoři připravili všem účastníkům bohatý program s centrem v hotelu Aletti Palace v samotném centru Vichy.
 
Sobotní program zahájila okružní jízda s průvodcem po Vichy, spojená s ochutnávkou všech léčivých pramenů, které právě ve Vichy vyvěrají, recepcí na radnici a přípitkem s paní starostkou. Sobotní oběd se uskutečnil na zámku Bourbon-Busset nedaleko Vichy a svým objemem šesti chodů a chutí potvrdil gurmánskou pověst  našich francouzských hostitelů.
 
Slavnostní ceremoniál  vyhlášení  ME  i  následný galavečer se uskutečnil přímo v hotelu Aletti  Palace. Paul Gutjahr , předseda  komise FIA pro závody do vrchu, zde vyhlásil  Mistry Evropy pro rok 2004 v kategorii I a II,  českého jezdce Roberta Šenkýře a italského jezdce Giullio Regosu.
 
Byla to příjemná tečka za letošním evropským šampionátem. Absolvovali jsme bohatý program, jehož vyvrcholením bylo samozřejmě převzetí toho tvrdě vybojovaného krásného poháru pro Mistra Evropy.  Druhý titul Mistra Evropy v řadě za sebou je fantazie, myslím si ale, že tu pravou cenu obou  mistrovských pohárů poznám až za několik let,“ hodnotí po návratu domů Robert Šenkýř.
 
 
Tisková zpráva Matador Hectorra Teamu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto  Dvojnásobný Mistr Evropy Robert Šenkýř krátce po ceremoniálu vyhlášení.
 
Foto : Předseda komise FIA pro závody do vrchu Paul Gutjahr s Robertem Šenkýřem

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose