www.car.cz
 

Karavany mají Češi rádi
     tisková zpráva


Karavany HOBBY mají Češi rádi

12. 11. 2004 (Tiskové středisko BVV) - Německé karavany HOBBY nabízené firmou PV Caravan patří u nás k nejoblíbenějším. Jako první totiž přišly s výrazným zkvalitňováním vybavení a zvyšováním užitné hodnoty. Zákazníci totiž od karavanů a obytných vozů očekávají především bezpečnost a maximální komfort.

Karavany německé firmy Hobby patří v České republice k nejoblíbenějším. V anketě časopisu Caravaning získal nejvíce hlasů v kategorii rodinných karavanů model Hobby De Luxe Easy 500. Tuto značku na českém trhu zastupuje firma PV Caravan, jejíž expozici najdou návštěvníci v pavilonu F. K vidění jsou zde i výrobky dalších značek – LMC a FENDT. Firma se zabývá prodejem karavanů na podvozcích ALKO Kober, Knot a BPW a obytných aut s podvozky značky FIAT a MERCEDES.

Světoví výrobci karavanů a obytných automobilů zjistili, že uživatelé očekávají bezpečnost, pohodlí a klid. Odpovídá tomu i současné vybavení vozidel. Jako první s heslem „all inclusive“ přišla právě firma HOBBY a postupně začali všichni výrobci zvyšovat užitnou hodnotu vozidel, zkvalitňovat vybavení apod. Ke standardnímu vybavení karavanů, které nabízí společnost PV Caravan patří například trojkombinační chladnička Electrolux, nerez dřez, tříhořákový vařič, mikrovlnná trouba, PB topení Truma, kazetové WC, sociální koutek s umyvadlem a sprchovou vanou, bojler, koberce, přípojka pro TV anténu, vestavěná nádrž na pitnou vodu, mobilní nádrž na odpadní vodu, záclony, závěsy, moskytiéry, rolety apod.

Ceny letošních modelů se u přívěsů HOBBY pohybují od 333 600 do 664 400 Kč, u obytných vozů od 1 238 000 do 1 948 000 Kč.
tisk info BVV
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose