www.car.cz
 

Novomanželé Komárkovi s lancerem při společné premiéře vyhráli
     Pavel Jelínek


Zima , déšťa  bláto, ale nakonec také sníh, tak letos vypadala tradiční automobilová soutěž IC West historic Podbrdská rallye.

Hlavními kandidáty na vítězství byli David Komárek, který měl premiéru se svoji ženou coby navigátorkou, a Romana Odložilíka, který měl zase zcela jinou premiéru: poprvé startoval s vozem třídy WRC a to s Toytou Corollou. Přesto se Odložilíkovi celkem dařilo a vyhrál většinu erzet , i když v závěru nevydržela technika a tak se v cíli mohli radoval Komárkovi.
Na startu se pak sešlo 38 automobilů v kategorii historic a dalších 7 historiků v jízdě pravidelnosti. Hlavní startovní pole v síle cca 110 posádek pak tvořila soudobá závodní vozidla. Kromě již uvedených jezdců na startu nechyběla ani řada dalších známých jmen z MMČR, či třeba také Vl. Liška.


První odstoupil právě Liška, který byl příliš rychlý při příjezdu do Dožic a skončil uprostřed požární nádrže. Přes velmi chladné počasí na stejnéím místě o něco později zaparkoval ještě jeden další jezdec, takže potápěči měli dosti práce.


Na závěr soutěže přestalo pršet, ale začalo chumelit. Což mimochodem naznačilo, že se opravdu blíží zima....

Celkovým vítězem se stal David Komárek. Je otázkou, zda se jeho novomanželka na sedadle spolujezdce namísto Zdeňka Roupce objeví v příští sezóně opět...... 

David se mimochodem v  sobotu objeví na sprintu v Brně.

PJel


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose