www.car.cz
 

Televizní MotorTip číslo 47/2004
     Pavel Jelínek


Televizní MotorTip číslo  47/2004

 
Zájemci o dění ve světě motorismu mohou na svých kabelových televizích již přes dva roky  sledovat motoristický magazín MotorTip. Pořad je věnován aktualitám z  motoristického sportu s pestrým zastoupením rallye (u nás i v Evropě), závodů na okruzích i do vrchu, ale i třeba  trucktrialu, superkrosu, motokrosu, čtyřkolek, sajdkár, endura a dalších disciplín. Nechybí v něm ani novinky  z některých světových autosalónů a další  zajímavosti pro motoristy. Hlavní  náplň pořadu ale  tvoří motoristický sport.
 
 
Nejnovější 47 díl, který bude mít premiéru ve čtvrtek 18. listopadu 2004, obsahuje následující informace, či rozhovory:
 
Závod do vrchu Násedlovice 2004 ( včetně několika karambolů)
Úpravy trati  na okruhu v Mostě
Seriál zimních rallye- Winter cup 2005
Odstartovala Zimní motokárová liga na motokárách v Brně
Petr Kuchař – freestyle
Jan Juřička – Forsage- ME v superkrosu v Praze odloženo, blíží se Rondo 2005
Soutěž o vstupenky (VIP) na Pražský rallyesprint 2004
 
KDY a KDE:
Patnáctiminutový MotorTip je možné vidět v celostátní síti kabelových  televizí Karneval a UPC v různých časech a různých městech naší republiky.
 
V celostátní síti kabelové televize Karneval na kanálu FORCABLE (  neboli také infokanál)   Vysílací časy se neustále obden střídají a  pořad se  vysílá  3x a  4x denně v různých časech.
 
V celostátní síti kabelové televize UPC je pořad  k vidění na kanálu UPC EXPRES ( neboli také dřívější  infokanál). Zde je vysílán 3x denně.
 
Na Moravě mohou pořad  vidět  také diváci TV Morava ( kabelové i teresterické vysílání na Olomoucku, Jesenicku, Šumpersku, Novojičínsku, Prostějovsku, Vsetínsku, Přerovsku , Vyškovsku) a to 5 x  denně.
 
Nově je pořad součástí  vysílání  severočeské TV Lyra, kde bude MotorTip vysílán každý ČTVRTEK v době po 7,40 hodině. ( v rámci regionálního vysílání TV Prima). Pořad je vysílán  rovněž v kabelové síti, kterou provozuje TV Lyra.
 
V jednání je obdobná prezentace pořadu ve vysílání ZAK Plzeň, tedy rovněž na TV Prima.
 
Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:
www.motortip.cz ( tedy www.car.cz v sekci motortip – media),
 
 
Pavel Jelínek
 
Tisková informace
V Brně 7. listopadu 2004
732 223456

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose