www.car.cz
 

Rally Vysočina 2005 opět jako první a v březnu
     tisková zpráva


Letošní soutěžní sezóna v rally je již minulostí a již v současné době připravujeme příští ročník Rally Vysočina. Termín konání soutěže zůstává stejný jako v letošním roce v polovině března a to 11. a 12. Soutěž tedy opět zůstává jako úvodní v celém šampionátu a můžeme se těšit na více než zajímavou účast posádek.

Hlavním cílem pořadatele zůstává kvalitní startovní pole a již nyní lze očekávat několik speciálů třídy Super 1600 a dalších novinek ve třídě produkčních vozů. Samozřejmostí je i účast vozů WRC, které mohou bez problémů startovat v hlavním startovním poli na jeho čele. Lze očekávat, že jejich počet bude ale postupně klesat ve prospěch S1600 nebo produkčních vozů.

Jako jeden z největších trháků ale připravujeme účast rakouských pilotů zvučných jmen a konečně tím rozšířili působnost soutěže i do zahraničí. Jednání horečně probíhají a o jejich dalším průběhu  budeme informovat.

Stejně tak probíhají i jednání se sponzory. Musíme konstatovat, že nezájem firem v regionu o kvalitní prezentaci neustále trvá. O to větší zájem je mezi partnery z jiných oblastí a těší nás, že jsme kromě stálých partnerů navázali spolupráci s novými firmami, které představují špičky ve svých oborech.

Je tedy vidět, že se Rally Vysočina stává kvalitním podnikem a naším cílem je tuto kvalitu neustále zvyšovat a vylepšovat úroveň soutěže.

tisk info
Rally Vysočina


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose