www.car.cz
 

TÝM CITROËN ohlašuje novou posádku pro MS
     tisková zpráva


Paříž, 16.11.2004
 
FRANCOIS DUVAL A STEPHANE PREVOT
POJEDOU V MS V RALLYE 2005 ZA TÝM CITROËN
 
François Duval se spolujezdcem Stéphanem Prévotem, se pro sezónu 2005 stali součástí týmu Citroën a doplnili tak v MS již známou posádku Sébastien Loeb - Daniel Elena.
 
Pro mladého belgického pilota je to v podstatě návrat ke kořenům, neboť jeho rallyová kariéra začala v roce 1999 právě výhrou v soutěži Challenge Citroën Saxo v Belgii. Po dvou kompletních sezónách v MS v Rallye, má dnes François na svém kontě již 7 x některý ze stupňů vítězů.
 
Stejně tak i Stéphane Prévot není u Citroenu žádným nováčkem, své navigátorské začátky prožil v poháru Challenge Citroën AX v roce 1988. Poté co jezdil s Bruno Thirym různé soutěže rallye, a zvláště pak ME v Rallye v roce 2000 na voze Citroën Xsara kit car, je od roku 2003 spolujezdcem François Duvala, se kterým již druhým rokem jezdí MS v Rallye.
 
 
tisk info
 
 
 
Total, Michelin, Magneti-Marelli, Kinetic, OZ, AIS et Citroën Financement sont les partenaires de Citroën dans le Championnat du Monde FIA des Rallyes.
 
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose