www.car.cz
 

2005: řada přestupů v superbicích. Mrkev chce zůstat
     26.11.2004 20:08 - Pavel Jelínek


Světový šampionát superbiků podle nejnovějších informací zvyšuje svoji úroveň , takže  závody  pak mohou přitahovat více diváků. Nabízené souboje a podívaná by se měly více podobat  mistrovstvím světa silničních motocyklů.

I tady se rozjel kolotoč přestupů. Zajímavostí jistě je, že z  MS silničních motocyklů by se měl přesunout Jerremy McWilliams. Vrací se Kawasaki a po třiceti letech  také tovární tým MV Agusta.

Zájem o pokračování ve startech v mistrovství světa superbiků má opět brněnský Jiří Mrkývka a jeho tým, i když náklady se zvyšují a sehnat potřebné  finance  je problém. Vše je ale  údajně na dobré cestě. Připomeňme, že Jirkovi  se letos  podařilo zajet několik opravdu slušných výsledků.

Pro českého fanouška pak je zajímavý  i fakt, že závod MS  by se měl objevit  i  v připravovaném kalendáři Masarykova okruhu na rok 2005.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose