www.car.cz
 

Televizní MotorTip 50/2004 – Modřice i autosalón
     3.12.2004 14:23 - Pavel Jelínek


Zájemci o dění ve světě motorismu mohou na svých kabelových televizích již přes dva roky  sledovat motoristický magazín MotorTip. Pořad je věnován aktualitám z  motoristického sportu s pestrým zastoupením rallye (u nás i v Evropě), závodů na okruzích i do vrchu, ale i třeba  trucktrialu, superkrosu, motokrosu, čtyřkolek, sajdkár, endura a dalších disciplín. Nechybí v něm ani novinky  z některých světových autosalónů a další  zajímavosti pro motoristy. Hlavní  náplň pořadu ale  tvoří motoristický sport.

 

 

Nejnovější 50 díl, který bude mít premiéru ve čtvrtek 2. prosince 2004, obsahuje následující informace, či rozhovory:

Na Brněnsku bude mít pořad předpremiéru již od pátku 3. prosince 2004. Týká se kabelových sítí UPC a Karneval  v Brně a dalších v okolí Hustopečí, na Kyjovsku a Rosicku ( síť  Self).

Autosalón Paříž 2004

Agrotec rallye Show Modřice 2004

Enduro v roce 2005 – MS pojede v Česku

Soutěž  o knihu Rallye 2003 od Dušana Velímského ( o MS)

 

KDY a KDE:

Patnáctiminutový MotorTip je možné vidět v celostátní síti kabelových  televizí Karneval a UPC v různých časech a různých městech naší republiky.

 

V celostátní síti kabelové televize Karneval na kanálu FORCABLE (  neboli také infokanál)   Vysílací časy se neustále obden střídají a  pořad se  vysílá  3x a  4x denně v různých časech.

 

V celostátní síti kabelové televize UPC je pořad  k vidění na kanálu UPC EXPRES ( neboli také dřívější  infokanál). Zde je vysílán 3x denně.

 

Na Moravě mohou pořad  vidět  také diváci TV Morava ( kabelové i teresterické vysílání na Olomoucku, Jesenicku, Šumpersku, Novojičínsku, Prostějovsku, Vsetínsku, Přerovsku , Vyškovsku) a to 5 x  denně.

 

Nově je pořad součástí  vysílání  severočeské TV Lyra, kde je MotorTip vysílán každý ČTVRTEK v době po 7,40 hodině. ( v rámci regionálního vysílání TV Prima z  terestrálního vysílání z vysílače Děčín, Ústí nad Labem a Teplice). Pořad je vysílán  rovněž v kabelové síti, kterou provozuje TV Lyra.

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz ( tedy www.car.cz v sekci motortip – media),

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 3. prosince 2004

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Rallye Show Modřice 2004 od Josefa Komárka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose