www.car.cz
 

Mistři s Xsarami pojedou parádní jízdu po Champs Elysées.
     3.12.2004 14:30 - tisková zpráva


ELYSEJSKÁ PARÁDA SEBASTIENA LOEBA,

CARLOSE SAINZE A CITROENU XSARA WRC

 

 Sébastien Loeb, mistr světa v rallye 2004 a Španěl Carlos Sainz pojedou v neděli ráno v Paříži parádní jízdu po Champs Elysées.

 

Bude to jedinečná příležitost jak poděkovat všem, kteří v letošní sezóně podporovali přímo či nepřímo obě tovární posádky Citroën, které se zúčastnily mistrovství světa v rallye.

 

Toto setkání začíná v neděli ráno v 10,20, kdy Sébastien a Carlos vyjedou se svými vozy Xsara WRC nahoru po Avenue Foch až k Vítěznému oblouku, kam mají dorazit v 10,30. Poté sjedou bulvár Champs Elyssées až na náměstí Place de la Concorde.

 

V konvoji pak oba mistrovské vozy Xsara WRC doprovodí Guy Fréquelin, ředitel stáje Citroën Sport a Daniel Elena, spolujezdec Sébastiena Loeba, oba za volanty nových vozů Citroën C4 hatchback a coupé.

 

Vítězné defilé přivítá ve svých řadách i Michaëla Schumachera. Německý pilot pojede bulvárem Champs Elyssés ve svém voze Ferrari F2004, se kterým se letos stal mistrem světa v závodech Formule 1.

 

 

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

 

 

Ing. Martina Bedrnová


 
 
Fotogalerie:   Rakouská Jänner Rally 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose