www.car.cz
 

Změny v týmu Lister
     tisková zpráva


Britská sestava Lister Racing má pro letošní FIA Grand Turismo jediný cíl – porazit vozy Ferrari, které byly loni naprosto suverénní. Šéf týmu Laurence Pearce s kolegy připravuje novou techniku a změny jsou i na jezdecké soupisce.

Posádky vytvoří týmová stálice Jamie Campbell-Walter a Paul Knapfield, ve druhém voze se budou střídat Nathan Kinch (všichni Brit.) s nováčkem Toto Wolffem z Rakouska.

Připravujeme nový podvozek s vidlicovým dvanáctiválcem Jaguar. Také druhý speciál předěláme podle specifikace pro letošní sezonu,“ uvedla mluvčí týmu Fiona Pearceová.

Lister Racing se navíc i letos pokusí prorazit ve slavném maratonu 24 hodin Le Mans. Opět nasadí vlastní prototyp, v jehož otevřeném kokpitu se objeví Campbell-Walter s Italem Andreou Piccinim, jenž loni závodil ve FIA Grand Turismo. Třetí jezdec pro 24h Le Mans i novou série LMES dosud Britové neoznámili.

Martin Straka, Sport
+ AMD Brno

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose