www.car.cz
 

Kaštanovi na Dakaru ještě před startem vykradli auto
     30.12.2004 17:59 - Pavel Jelínek


Technickou kontrolou sice  úspěšně prošel náš jediný motocyklista Ivo Kaštan, který se letos představí s továrním motocyklem KTM 450 a kterého čeká  již šestý start v Africe.

Z uzamčeného automobilu se mu ale ztratilo zavazadlo s doklady a s přenosným počítačem. Doklady se sice vzápětí našly pohozené v okolí, s počítačem už se ale Kaštanovi ( závod jako novinářka absolvuje i  manželka Ivoše Vierka) asi neshledají.

"I kdybychom doklady nenašli, naši účast by to neohrozilo. Náhradní pasy i kopie všech potřebných dokladů máme schované jinde," uvedl pro média český motocyklista z Vysočiny.


Rallye bude slavnostně zahájena v pátek dopoledne, kdy je na programu zároveň úvodní etapa - přibližně pětikilometrový prolog na pláži u Barcelony. Všechny motocyklisty, osobní auta i kamiony zde prověří trať  s umělými hrby i třeba  mokrým pískem a hlubokými kolejemi.


 
 
Fotogalerie:   Před Dakarem 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose