www.car.cz
 

Tuning party 2004 opět na letišti vHradci
     Pavel Jelínek


Tuning party 2004, tedy sraz majitelů, úpravců a fanoušků tuningových automobilů se uskuteční jako 3. ročník víkendového mezinárodního tuningového mejdanu ve dnech 25. 6. - 27. 6. 2004 na letišti v Hradci Králové. Na programu opět budou sprinty na 400 m, noční party s ohňostrojem a spoustou doprovodného programu (motokáry, vyhlídkové lety, tandemové seskoky s padákem, autodrom...) Budou probíhat soutěže o nejhlučnější audio a výfuk, divácká soutěž o nejlepší domácí a zahraniční tuning s hlasováním prostřednictvím SMS zpráv. Představí se vám LFM Motoshow Miroslava Lisého ( 10-ti násobného mistra ČR v trialu, 3. na mistrovství Evropy).

Na akci se exkluzivně v akci představí nejvýkonnější auto v Evropě. Jedná se o 9 m dlouhou bestii poháněnou hned dvěma proudovými motory ze stíhačky. Toto monstrum má v přepočtu neuvěřitelných 11000 koní a dokáže na 400 m vyvinout rychlost kolem 500 Km/h. Věříme že si nenecháte ujít možnost vidět to na vlastní oči a těšíme se na shledanou v Hradci.

Taktéž je možné objednat si trika Tuning party 2002 (viz. foto) ve velikostech: L, XL, XXL. Cena je 150 Kč +poštovné.

Ještě dříve s příznivci tuningu sejdou v závěru března na Masarykově okruhu.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose