www.car.cz
 

Jiří Volf opravuje po havárii a v Rakousku nepojede
     5.1.2005 12:14 - tisková zpráva


Jirka Volf se v Rakousku neobjeví

 

Jiří Volf udělal pro start na rakouské Janner Rally opravdu vše možné. Finanční prostředky a rezervy sezóny 2004, určené na tento start s vozem Octavia WRC, bohužel spotřebuje oprava auta  po havárii v Praze. Proto byla sjednána s partnery levnější varianta startu s produkčním vozem skupiny N Mitsubishi EVO VII .

 

Auto měl pronajmout Václav Arazim, takže kvalitní a konkurenceschopné auto bylo zajištěno. Podmínky od pana Arazima byly velice solidní a vše bylo již zajištěno. Těsně před vánoci byla partnery část financí stornována a část peněz přesunuta do půlky ledna 2005. Většina firem, s kterými náš team jednal, nemá ani zájem se prezentovat v zahraničí a proto byl můj start v Rakousku odvolán“ řekl Jirka.

 

Jirka se ale jede do Rakouska podívat a nebude zde jen v této funkci: „Jedu do Rakouska mapovat konkurenci na 2005, zároveň tam jedu i pracovně jednat s některými zájemci o pronajmu Octavie na rok 2005, pak jsem zvědav na novou techniku, která by se měla objevit v českém mistráku. Staví se zde i Dalibor Gondík, který asi definitivně propadl rally.

 

Omlouváme se fanouškům za naši neúčast na tomto podniku a věříme, že se nám podaří zajistit vše potřebné již na start dalšího podniku v českém mistrovství 2005, kterým podle varianty startu s vozem WRC bude buďto další podnik velkého mistrovství  Rally Šumava nebo první sprint malého českého mistrovství.

 

Všem přejeme šťastný a úspěšný rok 2005 !

 

 

Ing. Jiří Volf, MBA

Volf  media service        

 

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Praha 2004 od Martina Kozáka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose