www.car.cz
 

V Rondu opět o žezla Prince a Krále
     7.1.2005 10:37 - Pavel Jelínek


O žezla Prince a Krále
Po oba dny budou probíhat samostatné závody tříd 125 ccm a Open. Sítem dvou rozjížděk, jednoho semifinále dvou finálových jízd každé třídy postoupí k bojům o dekorované stupínky po dvanácti nejlepších jezdcích. Každý den vyvrcholí vyhlášením vítězů, v sobotu pak slavnostní ceremoniál rozšíří korunovací Prince (součtem pátečních a sobotních výsledků nejúspěšnější jezdec třídy 125 ccm a Krále, jimž se stane podle stejných kritérií nejlepší jezdec třídy Open.

Žerava neodolal
Velké tuzemské lákadlo už teď slibuje startovní listina třídy Open. Po dlouholeté přestávce se v Rondu představí v závodnických proprietách Martin Žerava, letošní mezinárodní motokrosový mistr České republiky a šestý nejlepší muž mistrovství světa třídy MX3.
Rodák z moravského Šternberku, bydlící nyní v Prostějově, potvrdil svoji letošní skvělou formu také v závodě mezinárodního mistrovství republiky družstev v Jiníně, kde dokázal porazit i italské exmistry světa Bartoliniho a Chiodiho.

Právě v Rondu podstoupí Žerava premiéru v dresu VCES racing teamu Náchod, do kterého přestoupil z končícího týmu Bonver KTM CZ Motosport. Nová sestava Náchodských opravdu čiší sílou, protože navíc jejím členem zůstává brněnský matador Miroslav Kučírek, letošní mezinárodní vicemistr České republiky třídy Open, který ve zmíněném světovém šampionátu třídy MX3 skončil na rovněž výborném osmém místě.

 

 


 
 
Fotogalerie:   Motokros - Košetice 2004 od Ladislava Rohlíka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose