www.car.cz
 

Dan Michl se žení. Pojede ME v Octávií Kit Car
     7.1.2005 22:32 - Pavel Jelínek


Brněnský nyní již zkušený vrchař Dan Michl se v sobotu  ráno žení. Bere si svoji dosavadní  přítelkyni Denisu a  své ano si  řeknou druhou lednovou  sobotu v Brně Řečkovicích.

Za zmínku ovšem stojí také  jeho plány na nadcházející sezónu. Dan Michl by měl jet především ME v závodech do vrchu a  to  se zcela nově postaveným vozem - s Octávií Kit Car. "Dosud jsme pořád jezdili s úzkou  a nyní  pojedeme poprvé  širokou," podotkl jeho otec  Josef.

Pouze mimořádně  se tento  brněnský jezdec  objeví při  startech v domácím  MČR. Bude  to pravděpodobně pouze  z testovacích  důvodů a tedy zřejmě na některých  úvodních závodech  sezóny.

Jeho otec Josef Michl, který vloni získal titul mistra Evropy ve stejné disciplíně, ale  v kategorii historických aut, se pravděpodobně  opět vydá  na evropské kopce. Opět pojede s osvědčenou Škodou 130 RS.


 
 
Fotogalerie:   Josef Michl, mistr Evropy 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose