www.car.cz
 

IRL:Tomáš Enge nejrychlejší v prvním testu v Miami
     21.1.2005 18:39 - tisková zpráva


Tomáš Enge zajel s týmem Panther Racing nejrychlejší čas prvních testovacích jízd IRL na okruhu Homestead v Miami. Osmadvacetiletý jezdec, který podepsal smlouvu s týmem necelých 48 hodin před zahájením jízd, zajel své kolo průměrnou rychlostí 111,128 mil za hodinu, což mu zajistilo první příčku po dopoledním tříhodinovém testu.

V odpoledních testech se Enge věnoval s týmem Panther Racing zkouškám různých nastavení vozu a celkově skončil 11. Panther bude na okruhu v Miami testovat ještě ve čtvrtek a v sobotu pak bude ve stejném místě jezdit na oválu. V pátek bude na trati klid, v plánu je den médií a týmy budou měnit vozy z okruhové konfigurace na oválové nastavení.

Tomáš Enge: Je to jen testování, ale pocity jsou skvělé. Není to tím, že vůz je rychlý, ale tím, jak mě lidé přivítali a přijali do týmu. Dnes bylo důležitých pár věcí – získat rytmus ve voze, přijít na to, jak s ním jet na okruhu a zvyknout si na mého inženýra (Andy Borme). Vzájemné porozumění je důležité.

Dopoledne to šlo docela dobře a odpoledne jsme zkoušeli najít dobré vyvážení a testovali jsme různá nastavení. Je dobré vědět, že tým tvrdě pracuje na tom, aby porazil ostatní. Jsem velmi spokojený.“

Výsledky z prvních testovacích jízd naleznete v příloze zde.


 
 
Fotogalerie:   Okruhové MMČR v Mostě - květen 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose