www.car.cz
 

BPA oficiálně: DTM letos v Brně nebude
     21.1.2005 18:58 - Pavel Jelínek


Český promotér závodu DTM 2004 v Brně BPA sport marketing a.s. a pořadatel šampionátu DTM společnost ITR letos nedospěli k dohodě o uspořádání jednoho ze závodů v Brně, další jednání jsou plánována s výhledem pro sezonu 2006.

Loňská premiéra brněnského závodu v nové éře DTM dopadla nadmíru dobře a na Masarykův okruh přišel druhý nejvyšší počet diváků při prvním závodu mimo Německo, lépe si při premiéře vedl pouze Zandvoort.

 

O letošní sezoně se dlouze jednalo s organizátorem šampionátu DTM, kterým je společnost ITR, ale nakonec došlo k dohodě, že se letos v České republice nepojede. „Ke konečnému  rozhodnutí nás přivedlo několik důvodů. Společnost ITR usilovala o uspořádání závodů v zemích, kde má obchodní zájmy -  v Rusku, Číně, Turecku a Francii, které jsou pro ně velmi atraktivní a též navrhovaný termín brněnského závodu nevyhovoval dalším aktivitám na Masarykově okruhu. Navíc stále není jisté, že se v šampionátu objeví český jezdec, což byla jedna z podmínek konání závodu. Proto DTM letos v Brně nepojede, ale znovu budeme jednat při plánování sezony 2006,“ vysvětil Antonín Charouz. 

 

 

BPA


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose