www.car.cz
 

Vysočina hlásí skvělou konkurenci
     tisková zpráva


Termín první soutěže v Česku se nezadržitelně blíží a pořadatelé Rally Vysočina již přijímají první přihlášky soutěžících. Již nyní můžeme prozradit několik jmen, které s největší pravděpodobností budou taháky 5. jubilejního ročníku Rally Vysočina.

Na startovní rampě se objeví loňský mistr republiky Václav Pech, bratři Vojtěchové, Karel Trněný a Martin Prokop, všichni ve vozech specifikace WRC. Největším tahákem ale pravděpodobně bude Tomáš Enge, který se svým spolujezdcem Petrem Grossem pojedou s vozem Subaru Impreza WRC 03 poslední specifikace, pocházejícím od úřadujícího mistra světa Pettera Solberga. Tomáš Enge tento vůz představí v české premiéře a bude s ním startovat v celém seriálu mezinárodního mistrovství ČR v rally.

Podobné  subaru předvede v Okříškách Tomáš Enge.Vzhledem k termínu soutěže není vyloučen ani start Jana Kopeckého nebo Romana Kresty v rámci testování vozů před Mogul Rally Šumava. Jednání probíhají a uvidíme zda dospějí ke zdárnému cíli. Na startu rovněž uvidíme i Tibora Cserhalmiho ze Slovenska, který ovšem tentokrát bude pilotovat vůz skupiny N Mitshubishi Lancer Evo VII. Startovní pole opět osvěží i výkony historiků.

V současné době již je hotova příprava tratě a podoba technické přejímky a přestavení posádek. Technická přejímka bude v letošním roce probíhat v prostorách Autosalonu Citroen na Červené Hospodě a příprava vozů v areálu ADW Agro v Krahulově, kde bude i servisní parkoviště. Diváci budou moci vidět přípravu vozů na přejímku právě zde v pátek 12. března od 12 do 18 hodin.

Představení posádek spolu s možnostmi autogramiády bude v Okříškách v prostoru startovní rampy opět v pátek od 17 do 18 hodin. Start soutěže pak proběhne v sobotu 13. března v 8,00 a první vůz by měl vyjet na cílovou rampu v 15.00 hod.

Programy soutěže s mapou budou k dispozici týden před soutěží na obvyklých distribučních místech ve dvou verzích. První verze samotného programu bude za cenu 30 Kč a druhá verze s CR-ROMem Rally Vysočina 2003 za cenu 60 Kč. V přiloženém CD-ROMu pak bude výherní kupon, a ihned po zakoupení se můžete dozvědět svoji výhru.

Ceny budou více než zajímavé, hlavní cenou je autorádio Pioneer v hodnotě 10 000 Kč, a bude vyhrávat téměř každé CD. Výherci si ceny budou moci vyzvednou oproti kuponům při představení posádek v pátek nebo před dojezdem do cíle v sobotu.

S dalšími novinkami příznivými pro diváky a s podobou trati vás seznámíme v nejbližší době.

tisk info

Připomínáme ještě   nové  fotky ze Švédska.  Do fotogalerie jsme  přidali  pěkné fotky  Petra Fitze.
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose