www.car.cz
 

Výherci soutěže „Hrajte s Aralem! Vyhrajte 3x nový Ford!“
     31.1.2005 11:21 - tisková zpráva


Tisková zpráva Aral ČR, a.s
Vyhlášení výsledků soutěže „Hrajte s Aralem! Vyhrajte 3x nový Ford!“

Praha,  - V rámci svého věrnostního programu Aralkonto vyhlásila společnost Aral na podzim loňského roku pro členy programu Aralkonto soutěž „Hrajte s Aralem! Vyhrajte 3x nový Ford!“. V rámci této velké SMS hry si mohl každý člen programu Aralkonto za nákup v hodnotě minimálně 500 Kč tipnout, za jak dlouho ujel známý herec Jan Čenský na silničním kole trasu od čerpací stanice Aral v Hradci Králové na stanici Aral v Havlíčkově Brodě.

www.weitarc.com

Soutěž byla podpořena direct-marketingovou komunikací cílenou na členy Aralkonta a současně ATL kampaní směrovanou na motoristickou veřejnost. Po technické stránce soutěž zajišťovala společnost Inetbon a.s., která je provozovatelem systému Aralkonto.

Celkem 103 nejpřesnějších tipů bylo oceněno výhrami, tři hlavní výhry - osobní vozy Ford Mondeo, Focus a Fiesta - budou dnes na čerpací stanici Aral v Praze na Plzeňské ulici předány třem výhercům. Zbývajících sto výherců získává pohonné hmoty Aral v hodnotě
4000 Kč.

Šťastnými výherci třech vozů Ford jsou:
· Petr Vrána z Brna – Ford Mondeo
· Alena Slavíková z Mariánských Lázní – Ford Focus
· Václav Tetour z Telče – Ford Fiesta

Soutěž „Hrajte s Aralem! Vyhrajte 3x nový Ford!“ se velmi příznivě odrazila v rostoucích prodejích na čerpacích stanicích Aral a výrazně oživila nákupní aktivitu stávajících členů Aralkonta, která vzrostla téměř o 17 %. Díky soutěži se program Aralkonto rozrostl o významný počet nových aktivních členů a podařilo se „probudit“ k nové aktivitě i značnou část dosud neaktivních členů programu, zejména těch, kteří v posledních dvou měsících nevložili do Aralkonta žádnou účtenku.

Zlepšila se také možnost komunikace pro zasílání informací a novinek z Aralkonta. Podařilo se navýšit počet OPT-IN souhlasů se zasíláním reklamních sdělení na více než 50 % členů Aralkonta, což napomůže rozvoji CRM řešení a komunikace na zákazníky registrované ve věrnostním programu.
 
Soutěž „Hrajte s Aralem! Vyhrajte 3x nový Ford!“ byla připravena na základě vyhodnocení výsledků průzkumů, podle kterých mají členové programu Aralkonto zájem o loterie, hry a soutěžení vůbec. Poznatky, získané během tipovací hry, využijí specialisté společnosti Aral při přípravě dalších aktivit v rámci věrnostního programu, tak, aby byl naplněn dlouhodobý cíl společnosti Aral – plně uspokojit každého motoristu, který navštíví čerpací stanici označenou charakteristickým modrým diamantem.

První noc jsem nespal, v životě jsem nic nevyhrál,“

říká Petr Vrána (55) z Brna

Ze soutěže s Aralem odjede první cenou – novým Fordem Mondeo.

 

 

Těšíte se na nové auto? Jakým jste jezdil doposud?

To víte, že se těším, vždyť doposud jsem jezdil favoritem. Už mám s Mondeem naplánovaný první výlet. Zajedu na severní Moravu k dceři do Kopřivnice. Doufám, že bude z mojí výhry stejně tak nadšená jako já.

 

Dokázal jste si při tipování představit, že vyhrajete první cenu?

Rozhodně ne. Nezapomenu na den, kdy jsem se o výhře dozvěděl. Tipoval jsem ze starého mobilu a k Vánocům jsem dostal nový. Když jsem do něj dal starou kartu, přišla esemeska a já se dozvěděl se výhru. Nemohl jsem tomu uvěřit. První noc jsem vůbec nespal, v životě jsem nikdy nic nevyhrál.

 

Jak dlouho jste členem věrnostního programu Aralkonto?

Asi tak tři měsíce. U Aralu tankuji celkem často. Jezdím hodně po dálnicích a tam jsou všude čerpačky Aral dobře přístupné. Zaregistrování do Aralkonta mi trvalo pár minut, řekl jsem si, proč to nezkusit. Teď už mám dost bodů, ale ještě jsem je nevyužil.

 

Jak jste cyklistický výkon Jana Čenského tipoval?

Kolik to bylo přesně, už si nevzpomenu. Vzal jsem do ruky letáček se soutěží a na něm byla mapka. Porovnal jsem jí doma s mou mapou, spočítal zhruba kilometry a vzal v úvahu i to, že je Jan Čenský celkem zdatný sportovec. No a vyšlo to. Ve čtvrtek si jedu pro nové Mondeo.

Věřím šťávě Aralu,“

říká Alena Slavíková (49) z Mariánských Lázní

V soutěži s Aralem vyhrála druhou cenu – Ford Focus.

 

Účastnila jste se už nějakých soutěží s Aralem?

Ne, s Aralem předtím ještě nikdy. A vůbec obecně, toto byla první podobná soutěž, které jsem se zúčastnila. Vyplatilo se to, druhému místu jsem nemohla uvěřit. Jezdím starým opelem, už stejně potřeboval vyměnit. Nový Ford se moc hodí.

 

Jak jste soutěžila? Zastavila jste u Aralu náhodou?

Nebyla to náhoda, benzin tankuji jenom u Aralu. Věřím prostě jejich šťávě a také na obsluhu, obchod a další služby si nemůžu stěžovat. Body do Aralkonta sbírám od začátku, kdy tento systém odstartoval. A když jsme tankovali opět, řekli jsme si, proč soutěž o nová auta nezkusit.

 

Jezdíte sama na kole? Nezvládla byste trasu lépe než Jan Čenský?

Já na kole nejezdím, asi bych tu trasu ani neujela. Ovšem čas Jana Čenského jsem tipla skoro přesně. Soutěžili jsme společně s mým manželem. Říkal, že to Čenský zvládne za čtyři hodiny. Já jsem si ale prosadila, že tam dopíšeme ještě pětadvacet minut. Bylo to náhoda, která nám přinesla nové auto.

Většinou zastavím u Aralu,“

říká Václav Tetour (42) z Doupěte u Telče

V tipovací soutěži Aralu vyhrál třetí cenu – Forda Fiestu.

 

Už vám někdy podobný tip přinesl tak senzační výhru?

Nikdy jsem se ještě podobné soutěže nezúčastnil. Byl jsem překvapený, když jsem se dozvěděl, že jsem čas Jana Čenského skoro přesně trefil a vyhrál třetí cenu Forda Fiestu. Takový tip mi ještě tak skvělý dárek nenadělil. Na výhru se už moc těším.

 

Byl cyklistický výkon Jana Čenského dobrý?

Určitě byl. Myslím, že bych tu trasu od benzinky k benzince zajel stejně rychle jako on. Sám totiž jezdím často na kole, a proto jsem tipoval podle sebe, za jaký čas bych asi danou trasu ujel sám. A vidíte, vyšlo to. Jezdíme s Janem Čenským stejně rychle.

 

Používáte při sbírání bodů na Aralkonto PINPAD?

Samozřejmě. Aralkonto mě moc vyhovuje. Sbírám do něj body už od jeho vzniku, což je asi dva roky. Velkou výhodou pro mě je, že si za body za načerpané litry ještě dobíjím kredit do mobilu. PINPAD na sbírání bodů používám, hodně mi to usnadňuje.

 

Jak vám vyhovují služby u čerpacích stanic Aral?

Jsem moc spokojený. Jezdím každý den, vozím osobním autem kolegy do práce. Většinou zastavím u Aralu. Už jen kvůli Aralkontu a také právě kvůli ostatním službám.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose