www.car.cz
 

Výzva pro fotografy, především pro pamětníky. Máte fotky ze Šumavy?
     1.2.2005 07:37 - Pavel Jelínek


Naléhavá výzva pro motoristické fandy, zejména fotografy

 

Obracím se na Vás  motoristické nadšence s velkou prosbou. Po Bohemce a Barumce mám v podstatě z 90% hotovu textovou část knihy ( celkový rozsah cca 180 stran ) naší nejstarší soutěže Rallye Šumava, která bude zachycovat všech 40. ročníků této soutěže. Bohužel se mi přes veškerou snahu a jednání nepodařilo sehnat více fotografií z prvních ročníků ( tj. od roku 1964 do cca roku 1976 ). 

 

V medailóncích se objeví opět další známí či méně známí jezdci, kteří se výrazným způsobem zapsali do historie české rallye, o nichž se ovšem ve většině případů nijak zvlášť nepsalo. Chci Vás touto cestou požádat o spolupráci na této knize prostřednictvím amatérských či profesionálních fotografií ze zmíněných let, aby kniha byla ucelená.

 

Dále uvítám fotografie z jakékoliv soutěže či závodu těchto jezdců: K. Jílka, Jaroslava Bobka, Jiřího ( ne Josefa ) Srnského, Jaroslava Jelínka, Petra Bolda,  Karla Kaprase, Josefa Vodehnala, Miloše Hory, Václava Suchopára, Pavla Malého.

 

Díky za jakoukoliv odpověď.   E-mail: zs.vsen@cbox.cz

 

                                                                             Pavel Vydra


 
 
Fotogalerie:   Monte Carlo 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose