www.car.cz
 

Nové Maserati Quattroporte je v Česku vyprodáno
     tisková zpráva


V pražské v prodejně společnosti HP-Exclusiv se v závěru ledna konala u příležitosti české premiéry vozu Maserati Quattroporte tisková konference.

Společnost HP-Exclusiv s.r.o., výhradní dovozce pro Českou republiku, vůbec jako první v Evropě, měla tu čest prezentovat tento skvost ve svých prodejních prostorách. Ostatním evropským zástupcům vozů Maserati, budou nové předváděcí modely dodány až v březnu 2004.

Důležitost akci dodala také přítomnost vzácných hostů, zástupců zn. Maserati z italské Modeny, pana Gianluca Siciliano (Sales Manager Maserati) a pana Erika Plosse (Marketing Manager Maserati). Tiskové konferenci přihlížel i další významný host, pan Marco Cavagna (Marketing Manager Ferrari). Novinářům byl vůz představen a popsán do nejmenších detailů.

Na otázky novinářů potom odpovídali všichni zúčastnění včetně majitele společnosti HP-Exclusiv s.r.o., pana Zdeňka Holubovského, který mj. prozradil, že nový model Maserati Quattroporte je již pro tento rok v České republice vyprodán.

Po slavnostním odhalení měli všichni přítomní možnost obdivovat dokonalý design a vysoce luxusní a komfortní interiér.

Fotografie z tiskové konference a nového vozu  najdete zde.
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose