www.car.cz
 

„Paket Benefit“ pro Audi A3 přináší zvýhodnění přes 30 tisíc korun
     17.2.2005 15:58 - tisková zpráva


Atraktivní „Paket Benefit“ pro Audi A3

• „Paket Benefit“ pro Audi A3 přináší zvýhodnění přes 30 tisíc korun

Zatímco Audi A3 Sportback láká své zákazníky novým oknem „open sky“, sesterský třídveřový hatchback Audi A3 si připravil zvýhodněný „Paket Benefit“. Za cenu 14 900 Kč získává zákazník informační systém řidiče, kvalitní autorádio Concert, xenonové světlomety a střední loketní opěrku vpředu. Ceníková cena těchto prvků by normálně činila přes 45 tisíc korun, takže „Paket Benefit“ (např. pro úroveň výbavy Attraction) představuje pro zákazníka bonus v hodnotě více než 30 tisíc korun!    

Zvýhodněný „Paket Benefit“ je k dispozici pro všechny motorizace Audi A3 objednané do 30. června 2005, akce je množstevně omezena. Nabídka je navíc umocněna novou akcí od Audi Finance - Audi Leasing s Allianz.


Panoramatické střešní okno „open sky“ v Audi A3 Sportback
• nový prvek nadstandardní výbavy 

Dvakrát více denního světla než konvenční střešní okna přivede do interiéru modelu Audi A3 Sportback originální panoramatické dvoudílné střešní okno „open sky“, jehož celková plocha činí více než půl metru čtverečního. Střešní okno „open sky“ svým designem umocňuje sportovní styling modelu Audi A3 Sportback. Cena okna „open sky“ činí 41 445 Kč.

Střešní okno „open sky“ lze nastavit do celé řady poloh – pokud je zadní strana předního panelu vyklopená, proudí do interiéru čerstvý vzduch, ale nevznikají žádné nepříjemné turbulence, a to ani při jízdě vysokými rychlostmi. V tzv. komfortní pozici se okno posune o něco dozadu. A je-li okno zcela posunuté dozadu, získávají cestující ve voze úplně nový pocit z bezprostředního kontaktu s okolím.

Střešní okno se ovládá pouhým stisknutím tlačítka, dvě základní pozice – vyklopená zadní část a komfortní pozice – jsou předprogramované a k jejich vyvolání stačí jen krátký stisk tlačítka spínače.

Rozměrné střešní okno nabízí účinnou ochranu proti příliš intenzivním slunečním paprskům: Z obou stran obou okenních dílů se vysouvá svinovací roletka, která je barevně sladěná s interiérem a lze ji ovládat z předních i zadních sedadel.

Roletky mohou být uzavřené i v situaci, kdy je střešní okno zcela otevřené – v takovém případě roletky slouží jako účinné větrné deflektory, které poskytují dodatečnou ochranu proti větrným turbulencím a průvanu.


Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,
Pekařská 6, CZ - 155 00 Praha 5
Jan Klíma,

www.audi.cz


 
 
Fotogalerie:   Nové AUDI A4 a S4

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose