www.car.cz
 

Michal Matějovský se zranil při zimní přípravě
     19.2.2005 07:03 - tisková zpráva


Vstup do sezóny 2005 
 
Počátkem letošního roku se náš tým opět trochu rozrostl. Naše jezdce budeme nasazovat do závodů motokár, Mezinárodního mistrovství České republiky na okruzích a dva naše vozy budou také startovat v novém Česká pojišťovna Škoda Octavia Cupu a na některých vybraných závodech v zahraničí.
V plném proudu je nejen příprava technického zázemí a soutěžních cestovních vozů v dílnách v Hradci Králové, ale samozřejmě i příprava trucků u našeho partnera. První testování bude probíhat koncem února.

Stanislav Matějovský
generální manager teamu

 
Michal Matějovský se zranil při zimní přípravě 
 
Již v listopadu začal svoji zimní přípravu okruhový jezdec Michal Matějovský. Ta byla zaměřena zejména na zlepšení celkové fyzické kondice.

Pod vedením trenéra Marka Ekrta absovoval Michal dvouměsíční trénink ukončený relaxačním pobytem na horách. A právě zde se o minulém víkendu Michal zranil na levé ruce. Nyní je hospitalizován v královéhradecké nemocnici, kde se dokonce v únoru bude muset podrobit komplikovanému operačnímu zákroku.

Sám ke svému zranění říká: "Lyžovali jsme v Krkonoších, byly ideální sněhové podmínky a nic nenasvědčovalo tomu, že by měly přijít nějaké problémy. Pak mne bohužel nečekaně srazil přímo na svahu jiný lyžař a já jsem si dost ošklivě poranil levou ruku. Tu mi budou muset operovat, věřím ale, že se dám rychle opět dohromady tak, abych mohl koncem března začít testovat".
 

 

oficiální stránky  týmu : www.matejovsky.cz


 
 
Fotogalerie:   EP trucků Most 2004- po startu i před ním

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose