www.car.cz
 

Adam Lacko ukončil zimní přípravu v Austrálii
     19.2.2005 07:11 - Pavel Jelínek


Počátkem minulého týdne se vrátil ze zimního soustředění prioritní jezdec ČESKÝ TELECOM PRIMA TEAMU Adam Lacko. Ukončil tak měsíční pobyt v australském letovisku Gold Coast, ležícím na východním pobřeží asi 100 km jižně od Brisbane. Pod vedením odborníků byla jeho zimní příprava zaměřena zejména na úpravu životosprávy a zvyšování fyzické kondice.

Adam sám k pobytu říká: "Posilovnu jsem navštěvoval 4x týdně, vedle toho jsem hodně plaval, jezdil na kolečkových bruslích a denně běhal. I když jsem se snažil podívat v Austrálii na nějaké závody, nakonec se mi to nepodařilo a ani za volantem soutěžního, či jiného vozu jsem tam neseděl. O to víc se těším na první testování před zahájením letošních soutěží.

O tom kde a kdy to bude se rozhoduje právě v těchto dnech. Tento týdem mám poradu s generálním manažerem týmu Stanislavem Matějovským, kde si upřesníme plány na letošní rok i na nejbližší období."
tisk info

 

Podle  dalších informací Stanislav Matějovský získal pro svůj tým na letošní sezónu jeden z nejrychlejších současných okruhových automobilů  - Alfu Romeo 156. Pojede s ní jednak Adam Lacko, ale také Michal Matějovský.

Otázkou jsou zatím starty v  evropském šampionátu trucků, kde Lacko obhajuje slušnou  třetí pozici z loňska


 
 
Fotogalerie:   Zlatý a stříbrný Zolder 2004 pro Buggyru

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose