www.car.cz
 

Kia představila v Detroitu svůj nový koncept
     21.2.2005 09:59 - tisková zpráva


Nedávný  mezinárodní autosalon v Detroitu je také místem pro řadu premiér nových vozů a konceptů jednotlivých automobilek. Vozy určené pro americký trh jsou poněkud jiné, než ty, které se prezentují na trhu v Evropě. Přesto je jistě zajímavé sledovat jejich vývoj, protože s drobnými obměnami se tyto vozy objevují i u nás. Automobilka Kia Motors Corporation tak zveřejnila také první oficiální fotografie nového konceptu KCD II, pojmenovaného MESA. Tento futuristický koncept velkoprostorového SUV má právě nyní premiéru na mezinárodním autosalonu v Detroitu.

Jelikož Mesa reprezentuje tržní segment, v kterém Kia dosud nemá svého zástupce v USA, byl tento koncept konstruován zejména s ohledem na požadavky zámořského trhu. Současně má být model předobrazem budoucího vývoje vozů segmentu SUV a také ukázkou designérských záměrů tohoto korejského výrobce pro nejbližší budoucnost.

Mesa je druhým konceptem vozu pocházejícího z designového centra Kia Motors v americké Kalifornii. Tento koncept prezentuje moderní a robustní SUV s rámovou konstrukcí, je vybaven třemi řadami sedadel a dvojitou skleněnou střechou. Prostornost vozu je pak dána velkorysým rozvorem (2 900 mm) a vnějšími rozměry (délka 4 877 mm, šířka 1 974 mm, výška 1 907 mm).

 

ti Autosalon Brno

 

foto zde


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose