www.car.cz
 

Bude Roman Kresta nasazen na Novém Zélandu ?
     21.2.2005 10:18 - tisková zpráva


Ředitel továrního týmu BP-Ford WRT Malcolm Wilson věří, že může v letošním roce získat titul mezi továrními týmy. Také proto v podstatě na každou soutěž vybírá jiného druhého jezdce, který může bodovat do MS FIA značek.

V Monte Carlu dostal příležitost Roman Kresta, ve Švédsku to byl norský pilot Henning Solberg a v Mexiku pojede jako dvojka týmu Daniel Solá. Wilson doplnil, že na čtvrté soutěži seriálu mistrovství světa Novozélandské rally bude s největší pravděpodobností nominován opět český mladík Roman Kresta, i když ji ještě nikdy předtím nejel.

„Daniel vyhrál vloni v Mexiku skupinu N, takže věříme, že odvede dobrou práci. Je to velmi odhodlaný jezdec. Možná, že nepojedeme v čele soutěží, ale stačí, když bude vůz spolehlivě dojíždět na bodech,“ dodal Wilson.

Britský tým v současnosti vede šampionát značek a jeho jednička Toni Gardemeister je vedoucím mužem průběžného pořadí MS FIA jezdců.

Zpracoval: RV FFK

http://www.fansforkresta.cz/


 
 
Fotogalerie:   Švédsko 2005 od Martina Viďourka (2. díl)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose