www.car.cz
 

Nová Alfa Romeo pro Lacka a tým Matějovského
     24.2.2005 11:32 - Pavel Jelínek


Počátkem tohoto týdne navštívili technický manažer týmu Roman Seidl a Adam Lacko známou italskou firmu N.technology (www.ntechnology.it) ve Chivassu nedaleko Torina, která se zabývá přípravou soutěžních vozů pro okruhové závody (Alfa Romeo) a rally (Fiat).

Do Hradce Králové odtud dovezli nový okruhový speciál Alfa Romeo 156 Super 2000. Jedná se o vůbec první vozidlo tohoto typu v České republice. Je to dvoulitrový čtyřválec s výkonem 272 koní při 8500 ot/min. Vůz rozšíří flotilu okruhových speciálů týmu. Jeho první testy proběhnou s největší pravděpodobností v druhé polovině března v Italii.

Jakmile se nová Alfa objevila v dílnách týmu budila zaslouženou pozornost. Podívat se přišel i zraněný jezdec Michal Matějovský. Ten se minulý týden podrobil náročné, ale úspěšné operaci levé ruky.

"V ruce mám 11 šroubů, ale podle mínění lékařů je naděje na úspěšné a rychlé vyléčení velmi dobrá. Zda stihnu začátek sezóny se uvidí, určitě pro to udělám z mé strany maximum" řekl během prohlídky nové Alfy Romeo 156 Super 2000 Michal Matějovský.

týmové stránky: www.matejovský.cz

 

PS: tolik tedy oficiální  informace  z týmu. Nicméně se naskýtá  otázka ohledně  angažmá  Adama  Lacka v letošní sezóně, která se nezdržitelně blíží. Velmi neoficiálně  lze zauvažovat o dvou možnostech angažmá: jednak je to pokračování v evropském poháru trucků ( navíc je tu ovšem možnost přestupu do Buggyry), pak  to  ovšem také může být angažmá v prestižním seriálu DTM.

Jak  známo, Lacko se v závěru  loňské sezóny objevil za volantem Mercedesu Benz AMG a šlo mu to výborně. A managerCharouz  nyní hledá  schopného  českého mladíka, který by mohl  jezdit  DTM..... Tak proč ne  Adama Lacka ???.....

 

Více zde: Brno se vrací do kalendáře DTM . Moskva by letos nebyla bezpečná...

a také zde: Překvapivé info: DTM se nakonec v Brně pojede i v roce 2005


 
 
Fotogalerie:   Placka PRC M. Doláka poněkud jinak ......

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose