www.car.cz
 

Buggyra dál myslí na překonání 300 km/h
     tisková zpráva


Práce na překonání hranice 300 km/h pokračují !!!
Přestože hlavní cíl – světový rychlostní rekord - byl splněn, práce na vývoji „speed speciálu“ stále pokračují. Bývalý šéf Martin Koloc a současný poradce Buggyry v Dubaji se totiž myšlenky na překonání hranice 300 km/ hod nevzdává.

Máme sice světový rekord, ale vývoj vozu musíme směřovat dál. Teď už víme, že naše auto může jet ještě rychleji, a proto pokračujeme v práci. I když část týmu už odletěla domů, dva inženýři a několik mechaniků včetně Davida Vršeckého tu stále zůstávají a připravují speciál na další neoficiální test, který plánujeme na zítřek“.

Buggyra se teší v Dubaji velké pozornosti a obrovský úspěch týmu potvrdila i nominace na „Innovation Award“ – což je nejprestižnější ocenění udělované jednotlivým zástupcům vystavovatelských zemí v rámci „Dubai Shopping Festivalu“, který právě dnes své brány po měsíci trvání uzavírá.

Pro nás a potažmo pro celou Českou republiku je tato nominace něco fantastického, protože jsme se dostali z celkem 350 zde zastoupených zemí mezi první tři. Takový úspěch nikdo ani ve snu nečekal. Je to jen důkaz toho, že Buggyra tu je nesmírně populární. Teď už nám nezbývá nic jiného, než počkat na samotné vyhlášení“, vyjádřil se bezprostředně po ohlášení nominace sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda.

Oba speciály se vydají z Dubaje zpět domů po vlastní ose s doprovodným týmem 20. února a do Roudnice nad Labem by měly dorazit zhruba v polovině března. Na tu dobu je pak naplánováno i první představení „speed speciálu“ české veřejnosti. To se ovšem netýká pilota Davida Vršeckého, ten se musí připravovat na novou sezónu ME, která začíná už první víkend v dubnu.

Roudnický rodák proto přistane na ruzyňském letišti linkou ČSA z Colomba přes Dubaj už v úterý 17.2. v 15:10 hod. Bude to i první a jedinečná šance pro naše motoristické fanoušky získat podpis nejrychlejšího muže světa v kategorii tahačů.


BUGGYRA


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose