www.car.cz
 

Ford Focus Gold: Poslední šance, posledních 200 kusů
     25.2.2005 10:18 - tisková zpráva


Posledních 200 vozů za mimořádně výhodných podmínek

Praha, 11. února 2005 - Společnost Ford Motor Company, s.r.o. přichází s poslední akční nabídkou na model Ford Focus Gold. K dispozici je totiž již jen dvě stě vozů tohoto modelu, který je teď nabízen za zcela mimořádných podmínek. Zákazník tak na Focusu Gold může proti původní ceně ušetřit až 125 000 korun.

Ford Focus, nyní jako akční model Gold, sice v ČR vstupuje už do své deváté sezóny na trhu, ale zájem o něj je stále velmi vysoký. Není divu: tohle auto se totiž už dávno stalo legendou, a to zejména pro své jízdní vlastnosti, atraktivní design, vnitřní prostor a bezpečnost. Také díky tomu se Focus Gold na českém trhu vůbec nemusí bát mladších konkurentů – vždyť valnou většinu z nich v objektivních srovnávacích testech stále překonává. Český motorista vysoce oceňuje také nízké provozní a servisní náklady, a tak je Focus Gold pořád jedním z nejprodávanějších vozů své kategorie. Základní cena v rámci akční nabídky Focus Gold činí 349 990,- Kč.

Vybrané varianty Focusu Gold jsou tedy od 7. února až do vyprodání skladových zásob ještě o něco výhodnější. Jan Laube, prodejní ředitel Ford Motor Company, s.r.o., očekává, že poslední ze zvýhodněných Focusů Gold bude prodán za pět až šest týdnů.

 

Ford


 
 
Fotogalerie:   DTM v Brně 2004 od Otakara Muchy

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose