www.car.cz
 

Běžný den Romana Kresty v M-Sportu
     26.2.2005 21:37 - tisková zpráva


Zřejmě mnohé z  nás zajímá, jak vypadá běžný den Romana Kresty v továrním týmu BP-Ford WRT. Téměř každý den tráví český mladík v dílnách M-Sportu. Samozřejmě, že některé dny se složením liší, ale my jsme vybrali jakýsi „ukázkový“ den.

7:00 - 7:30 hod - budíček a příprava na snídani

8:00 hod - snídaně - ta se skládá z ovoce, nějaké ovesné kaše a jogurtu. Taková kaše, pokud je správně připravená, mi opravdu chutná. Někdy mám i bagetu se sýrem a salámem, což je podobné jídlu v Česku. Angličani mají ke snídani rádi míchaná vejce, opečenou slaninu a brambory.

8:30 - 10:30 hod - výuka anglického jazyka.

10:30 - 13:00 hod - příprava v dílnách společnosti M-Sport. Zde se i s Tonim zdokonalujeme v tom, co je potřeba znát o soutěžním speciálu Ford Focus WRC.

13:00 hod - oběd - nejčastěji mívám lazáně (to je zapečená směs nudlí, kečupové omáčky, masa a sýru), potom jeden velký brambor, ve kterém je máslo a doplněno salátem. Maso bývá v drtivé většině hovězí.

13:30 - 15:30 hod - v tento čas bývám k zastižení opět na dílně M-Sportu. Někdy je to ovšem fyzická příprava, která je nedílnou součástí mého dne.

15:30 - 17:00 hod - je tento čas vyplněn fyzickou přípravou a následně se jdeme osprchovat a připravit se na večeři.

17:00 - 19:00 hod - volný program. V tuto dobu se přesuneme do ubytovny M-Sportu, kde bydlí také plno mechaniků týmu a připravujeme se na večeři.

19:00 hod - už jsme na večeři a nejčastěji chodíme do restaurace „Black Dog“. Tam je výběr z pěti jídel. Můžete si dát lazáně, mořské ryby, boloňské špagety a kuře na dva způsoby. Jedno je sladké a druhé extrémně pálivé. Já střídám všechno kromě pálivého kuřete. To je na mě totiž pálivé až moc.

20:00 hod - dojedeme domů a jsem tak unavený, že jdu spát. Jen málokdy sleduji televizi.

Na závěr nám ještě Roman Kresta prozradil, že anglická kuchyně mu příliš nesedí. Nejraději má tu italskou a českou. Lazáně mu sice chutnají, ale jen v případě, že jsou připraveny evropským způsobem.

Zpracoval: RV FFK

http://www.fansforkresta.cz/


 
 
Fotogalerie:   Švédsko 2005 od Martina Viďourka, www.frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose